Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zrobiona wg przepisu Mistrza Sowy.
500 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa maggi
|
|
200 | Gramów | ||
2 | Sztuki |
Wieprzowina golonka ze skórą
|
|
200 | Sztuk |
bazylia
|
|
1 | Sztuka |
Ciabatta
|
|
2 | Sztuki |
Kostka rosołowa wołowa
|
|
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki | ||
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
10 | Dekagramów |
Ser gouda tłusty
|
|
20 | Dekagramów |
Fasola biała sucha
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |