0

Składniki

0.5 Kilograma
ser żółty
1 Litr
Pieczarki marynowane
1 Litr
oliwki zielone
2 Sztuki
papryka czerwona
1 Sztuka
chili
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przygotowujemy składniki
  2. Kroimy wszystko w kostkę
  3. Nabijamy na wykałaczki
  4. Układamy na półmisku
  5. Solimy
  6. Posypujemy Chili w proszku

Opis

od kochanej szwagierki

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!