0

Składniki

2 Łyżeczki
zioła prowansalskie
1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
majeranek
5 Sztuk
jajko
3 Łyżki
olej
5 Dekagramów
ser żółty
0.5 Sztuki
Chleb zwykły
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Czerstwy chleb pokroić w kostkę, posypać przyprawami dać na rozgrzany tłuszcz na patelni przykryć pokrywką.Jajka roztrzepać.Chleb chwilkę obsmażać mieszając aby się nie przypalił a lekko zrumienił, wylać na niego jajka posypać serem przykryć pokrywką zostawić aby się jajka ścięły .Podawać i smacznego!

Opis

Przepis wymyślony przez moją teściową /życie i oszczędność/

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Placki z kalafiora, marchewki i jogurtem z sosem pomidorowy...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Placki z kalafiora, marchewki i jogurtem z sosem pomidorowym

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Kurczak na sposób tajski

Przepis
Średni Do 1 godz
Kurczak na sposób tajski

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!