0

Składniki

2 Łyżeczki
zioła prowansalskie
1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
majeranek
5 Sztuk
jajko
3 Łyżki
olej
5 Dekagramów
ser żółty
0.5 Sztuki
Chleb zwykły
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Czerstwy chleb pokroić w kostkę, posypać przyprawami dać na rozgrzany tłuszcz na patelni przykryć pokrywką.Jajka roztrzepać.Chleb chwilkę obsmażać mieszając aby się nie przypalił a lekko zrumienił, wylać na niego jajka posypać serem przykryć pokrywką zostawić aby się jajka ścięły .Podawać i smacznego!

Opis

Przepis wymyślony przez moją teściową /życie i oszczędność/

Podobne przepisy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Marynata do karkówki z grilla

Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!