Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybka i prosta w przyrządzeniu potrawka przygotowana na kiełbasie i boczku, z dodatkiem gotowanych warzyw oraz ketchupu. Przygotuj to aromatyczne i treściwe danie jednogarnkowe i przekonaj się, że proste przepisy też mogą być bardzo dobre!
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
Zielony groszek
|
|
1 | Szklanka |
bulion warzywny
|
|
1 | Sztuka |
kiełbasa
|
|
2 | Sztuki |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
10 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
100 | Gramów |
Pieczarki duże
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
3 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |