Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa pełna warzyw - szczególnie smaczna wiosną zrobiona ze świeżych warzyw.
0.5 | Kilograma |
wieprzowina łopatka
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
7 | Sztuk |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
0.75 | Sztuki |
seler
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
0.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
0.5 | Sztuki |
kapusta biała
|
|
1 | Łyżeczka |
Jarzynka
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |