150 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
600 | Mililitrów |
Rosół drobiowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Kumin
|
|
500 | Gramów |
pierś kurczaka
|
|
100 | Gramów |
Szynka wiejska
|
|
200 | Gramów |
Ryż długoziarnisty
|
|
150 | Gramów |
boczek
|
|
1 | Sztuka |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Sztuka |
cebula dymka
|
|
1 | Sztuka |
cebula
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Łyżka | ||
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryczka chili
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Prosto z Nowego Orleanu