0

Składniki

2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Łyżka
masło extra
20 Dekagramów
Fasola szparagowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolkę gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie i dodajemy troszeczkę masła. Jajka smażymy również na maśle. Doprawiamy i gotowe.

Opis

wiosenny przepis na śniadanie z fasolką

Podobne przepisy

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Omlet z fetą

Przepis
Średni Do 15 min
Omlet z fetą

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!