Jajka sadzone z fasolką szparagową
m7
wiosenny przepis na śniadanie z fasolką
Wartości odżywcze na porcję
Energia
174
kcal
Białka
10
gram
Węglowodany
7
gram
Tłuszcze
12
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
wiosenny przepis na śniadanie z fasolką
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
2 szt. jaja kurze całe
1 łyżka masło
20 dag. fasola szparagowa
Przygotowanie
Fasolkę gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie i dodajemy troszeczkę masła. Jajka smażymy również na maśle. Doprawiamy i gotowe.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
174
kcal
Białka
10
gram
Węglowodany
7
gram
Tłuszcze
12
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.