0

Składniki

2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Łyżka
masło extra
20 Dekagramów
Fasola szparagowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolkę gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie i dodajemy troszeczkę masła. Jajka smażymy również na maśle. Doprawiamy i gotowe.

Opis

wiosenny przepis na śniadanie z fasolką

Podobne przepisy

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Omlet z makaronem i owocami lata

Przepis
Łatwy Do 40 min
Omlet z makaronem i owocami lata

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pierniczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierniczki

Sernik

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Sernik

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!