0

Składniki

2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Łyżka
masło extra
20 Dekagramów
Fasola szparagowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolkę gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie i dodajemy troszeczkę masła. Jajka smażymy również na maśle. Doprawiamy i gotowe.

Opis

wiosenny przepis na śniadanie z fasolką

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min
Omlet z makaronem i owocami lata

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pierniczki

Średni Do 1 godz
Pierniczki

Sernik

Łatwy Do 3 godz
Sernik

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!