Jajka na kolację
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Jajka na kolację](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973915504.jpeg&w=3840&q=75)
Szybki przepis na kolację, idealny do pieczywa.
1
4 / 1
Szybki przepis na kolację, idealny do pieczywa.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
1 szt. rzodkiewka
1 szt. ogórek zielony
5 szt. jaja
2 łyżka majonez
1 łyżka szczypiorek
15 dag. szynka
Przygotowanie
1
Ugotować jajka na twardo i przekroić na połówki.
2
Wyciągnąć żółtka i rozetrzeć z odrobiną soli.
3
Drobniutko pokroić szczypiorek, ogórek, rzodkiewkę i szynkę.
4
Dodać do żółtek i wymieszać z majonezem.
5
Nakładać farsz do połówek jajek.
6
Podawać z pieczywem.