0

Składniki

3 Szczypty
sól, pieprz
10 Sztuk
jaja kurze całe
5 Łyżek
majonez
2 Łyżki
szczypiorek
20 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pieczarki oczyścić, opłukać i gotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Po przestudzeniu zemleć je.
  2. Ugotowane na twardo jajka ostudzić, obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć z nich żółtka.
  3. Do żółtek dodać pieczarki, posiekany szczypiorek i rozdrobnić je widelcem.
  4. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany farsz nakładać do jajek i posmarować je majonezem.

Opis

Smaczna przekąska.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!