0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Łyżeczka
masło
6 Sztuk
jaja kurze całe
10 Sztuk
Kurki
1 Sztuka
cebula czerwona
1 Łyżka
jogurt naturalny
2 Łyżki
szczypiorek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy, odkładamy żółtka do miseczki, rozdrabniamy widelcem. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę, smażymy na maśle, dodajemy kurki i smażymy ok 5-10 minut. Wyjmujemy kurki z patelni, kroimy w drobną kosteczkę, cebulę wraz z kurkami mieszamy z rozdrobnionym żółtkiem, przyprawiamy solą , pieprzem, mieszamy z 1 łyżką jogurtu ekologicznego. Układamy farsz do połówek z jajek, posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!!!

Opis

Jako przystawka, na imprezy, pięknie się prezentuje! :D

Podobne przepisy

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 20 min.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Łatwy Do 40 min.

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!