0

Składniki

4 Szczypty
sól, pieprz
8 Sztuk
jajko
1 Łyżka
masło roślinne zwykłe kostka
2 Łyżki
bułka tarta
1 Łyżka
śmietana 18%
1 Łyżka
koper ogrodowy
1 Łyżka
szczypiorek
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Jajka należy ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Po wystudzeniu obrać je ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich żółtka.
  2. Żółtka rozdrobnić, dodać do nich masło, bułkę tartą, śmietanę, posiekana zieleninę, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
  3. Farsz przełożyć do jajek. Przygotować i wstawić do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.

Opis

Smaczna przystawka.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!