0

Składniki

4 Szczypty
sól, pieprz
8 Sztuk
jajko
1 Łyżka
masło roślinne zwykłe kostka
2 Łyżki
bułka tarta
1 Łyżka
śmietana 18%
1 Łyżka
koper ogrodowy
1 Łyżka
szczypiorek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka należy ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Po wystudzeniu obrać je ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich żółtka.
  2. Żółtka rozdrobnić, dodać do nich masło, bułkę tartą, śmietanę, posiekana zieleninę, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
  3. Farsz przełożyć do jajek. Przygotować i wstawić do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.

Opis

Smaczna przystawka.

Podobne przepisy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Marynata do karkówki z grilla

Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!