0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
przyprawa typu vegeta
1 Łyżeczka
musztarda
5 Sztuk
jaja kurze całe
1 Sztuka
szczypiorek
3 Łyżki
majonez
15 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka ugotować na twardo, przekroić na połówki i delikatnie wyjąć żółtka tak aby nie uszkodzić białek. 8 połówek odłożyć i 2 pokroić w drobną kosteczke tak jak i wszystkie żółtka.
  2. Pieczarki obrać i ugotować, następnie 1 pieczarke odłożyć do ozdoby, reszte pokroić w kostke. Dodać majonez, musztarde, przyprawy i wcześniej pokroione jajka, wymieszać.
  3. Gotowy farsz nakładać to białek. Przyozdobić i smacznego!

Opis

Pyszne jajeczka z lekką fantazją,delikatna przekąska w sam raz na miłą kolacje.

Podobne przepisy

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 20 min.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!