Jajecznica ze szczypiorkiem

m7
Jajecznica ze szczypiorkiem

0

0 / 0

Pyszna na śniadanie

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

6 szt. jaja kurze całe

2 łyżka masło

20 dag. szczypiorek

Przygotowanie


1

Szczypiorek drobno kroimy.

2

Na patelni rozpuszczamy masło, wsypujemy szczypiorek, a następnie wbijamy jajka. Solimy do smaku.Smażymy, aż jajka się zetną.

3

Podajemy z pieczywem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

393

kcal

Białka

27

gram

Węglowodany

4

gram

Tłuszcze

30

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły