0

Składniki

1 Łyżeczka
majeranek
1 Łyżeczka
sól, pieprz
6 Sztuk
jajko
2 Łyżki
masło
20 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Umytą , oczyszczoną wątróbkę kroimy na kawałki i smażymy na maśle.
  2. Dodajemy jajka, majeranek i smażymy do powstania jajecznicy (ścięcia się jajek).

Opis

Prosty sposób na śniadanie

Podobne przepisy

Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem n...

Przepis
Średni Do 1 godz
Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem na gorąco

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z mięsem mielonym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Diabelskie Pappardelle

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Pappardelle

Gulasz z dynią – passata classica

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gulasz z dynią – passata classica

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!