0

Składniki

1 Łyżeczka
majeranek
1 Łyżeczka
sól, pieprz
6 Sztuk
jajko
2 Łyżki
masło
20 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Umytą , oczyszczoną wątróbkę kroimy na kawałki i smażymy na maśle.
  2. Dodajemy jajka, majeranek i smażymy do powstania jajecznicy (ścięcia się jajek).

Opis

Prosty sposób na śniadanie

Podobne przepisy

Bigos mojej babci.

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos mojej babci.

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Żeberka duszone w piwie

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Żeberka duszone w piwie

Żeberka marynowane w piwie

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Żeberka marynowane w piwie

Makaron nadziewany

Przepis
Średni Do 1 godz
Makaron nadziewany

Kartoflak z boczkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kartoflak z boczkiem

Makaron z kalafiorem i kurczakiem uszlachetniony szafranem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z kalafiorem i kurczakiem uszlachetniony szafranem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!