0

Składniki

1 Łyżeczka
majeranek
1 Łyżeczka
sól, pieprz
6 Sztuk
jajko
2 Łyżki
masło
20 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Umytą , oczyszczoną wątróbkę kroimy na kawałki i smażymy na maśle.
  2. Dodajemy jajka, majeranek i smażymy do powstania jajecznicy (ścięcia się jajek).

Opis

Prosty sposób na śniadanie

Podobne przepisy

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Diabelskie Pappardelle

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Pappardelle

Gulasz z dynią – passata classica

Średni Do 1,5 godz
Gulasz z dynią – passata classica

Kluski leniwe

Łatwy Do 40 min
Kluski leniwe

Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Łatwy Do 40 min
Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!