0

Składniki

3 Szczypty
sól
3 Szczypty
pieprz
200 Gramów
pomidor
50 Gramów
masło
2 Sztuki
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pomidory sparzyć wrzątkiem i po zdjęciu skórki przekroić na połówki, po czym łyżeczką usunąć z nich pestki, pokroić na kawałki i obsmażyć.
  2. Następnie posolić, zalać roztrzepanymi jajkami i wstawić do piekarnika na 5 minut.
  3. Podać posypane solą i pieprzem do smaku.

Opis

Szybko i smaczne.

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Omlet z fetą

Przepis
Średni Do 15 min
Omlet z fetą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!