0

Składniki

3 Szczypty
sól
3 Szczypty
pieprz
200 Gramów
pomidor
50 Gramów
masło
2 Sztuki
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pomidory sparzyć wrzątkiem i po zdjęciu skórki przekroić na połówki, po czym łyżeczką usunąć z nich pestki, pokroić na kawałki i obsmażyć.
  2. Następnie posolić, zalać roztrzepanymi jajkami i wstawić do piekarnika na 5 minut.
  3. Podać posypane solą i pieprzem do smaku.

Opis

Szybko i smaczne.

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 20 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!