Jajecznica z orzechami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Jajecznica z orzechami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974828215.jpeg&w=3840&q=75)
Szybko i smaczne!
0
0 / 0
Szybko i smaczne!
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
3 szczyp. sól
3 szczyp. pieprz
3 szczyp. cynamon
30 g orzechy włoskie
20 g masło
2 szt. jaja kurze całe
Przygotowanie
1
Do jajek dodać sól, pieprz, cynamon i drobno pokrojone orzechy.
2
Całość dobrze ubić wylać na patelnię z rozgrzanym masłem i smażyć, aż zetnie się białko (tj. 3-5 minut).