Jajecznica z maślakami i cebulką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Jajecznica z maślakami i cebulką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F6059-1702057900918.jpeg&w=3840&q=75)
jesienna jajecznica - delikatna i smaczna
2
0 / 0
jesienna jajecznica - delikatna i smaczna
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. sól
5 szt. maślaki
3 szt. jaja kurze całe
1 szt. cebula
1 łyżka margaryna zwykła
4 łyżka śmietanka kremowa 30%
Przygotowanie
1
maślaki kroimy w male kawaleczki i gotujemy 15 minut w osolonej wodzie,
2
cebulke kroimy w drobną kostke i smazymy na margarynie, gdy jest miękka dodajemy grzyby i śmietane, dodajemy jajka, doprawiamy i smażymy