Example thumb
0

Składniki

3 Szczypty
sól, pieprz
3 Sztuki
jaja kurze całe
1 Łyżka
nać pietruszki
1 Łyżka
masło roślinne zwykłe kostka
10 Dekagramów
Kiełbasa domowa
5 Dekagramów
feta
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Masło rozpuścić na patelni i podsmażyć na nim lekko pokrojoną w kostkę cienką kiełbasę.
  2. Dobrze jest ją wcześniej obrać z błonki.
  3. Do podsmażonej kiełbaski wbić jajka, podsmażyć do odpowiadającej nam konsystencji, następnie dodać pokrojoną w kostkę fetę i posiekaną zieleninę.
  4. Jajecznicę doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

Smaczne śniadanie.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!