Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis od teściowej. Półmisek z tą potrawą uświetni stół. Moja córka, jak była, mała mowiła na tę potrawę "żaby";-)))
300 | Mililitrów |
majonez
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
11 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
12 | Sztuk |
marchew
|
|
4 | Sztuki |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
5 | Sztuk | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
24 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |