Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mój sposób na faszerowane jajeczka.
1 | Łyżeczka |
musztarda
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
0.25 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
szczypiorek
|
|
2 | Łyżki |
majonez
|
|
10 | Dekagramów |
Szynka konserwowa
|
|
15 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |