Jaja faszerowane

m7
Jaja faszerowane

0

0 / 0

Mój sposób na faszerowane jajeczka.

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 łyżeczka musztarda

6 szt. jaja kurze całe

0.25 szt. papryka czerwona

1 szt. szczypiorek

2 łyżka majonez

10 dek. szynka konserwowa

15 dek. pieczarki

Przygotowanie


1

Jajka - ilość według potrzeb ;)))) - gotujemy na twardo.

2

Następnie przecinamy razem ze skorupką na pół. Wyciągamy jajko ze skorupki.

3

Do miski: jajka, szynka konserwowa pokrojona w kostkę, podsmażone pokrojone pieczarki - mielimy blenderem lub zgniatamy dobrze widelcem.

4

Dodajemy majonez i łyżeczkę musztardy najlepiej sarepskiej.

5

Masę jajeczną przekładamy do skorupek. Posypujemy pokrojoną w kosteczkę papryką czerwoną i szczypiorkiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły