Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jagodzianki to pyszny, nadziane po brzegi bułeczki. Latem warto je robić ze świeżymi jagodami, zimą z owocami ze słoików.
330 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
1 | Kilogram |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
10 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
10 | Dekagramów |
drożdże
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna mleczna
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |