Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na jaglany budyń z dżemem z róży to pyszny pomysł na smaczny i zdrowy deser z budyniem jaglanym w roli głównej. Zblenduj go z dodatkiem cynamonu i miodu na gładką masę. Podawaj w pucharku, pokrywając jego dno ulubionym dżemem, następnie porcją budyniu i ponownie łyżką dżemu na górze dla dekoracji. Jaglany budyń z dżemem z róży możesz posypać również prażonymi płatkami migdałowymi i podawać zarówno na ciepło jak i zimno.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
250 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
50 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |