1

Składniki

3 Łyżeczki
ingridient
Kakao DecoMorreno
100 Gramów
Kasza jaglana
400 Mililitrów
Mleko kokosowe
2 Łyżki
miód
1 Łyżka
jagody goji
1 Garść
Suszona morwa biała
3 Łyżki
Orzechy laskowe
2 Sztuki
jabłka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przelej kaszę jaglaną bieżącą wodą.
  2. Do garnka wlej mleko kokosowe, dodaj kaszę oraz kakao.
  3. Gotuj pod przykryciem, mieszając co jakiś czas.
  4. Jabłka pokrój w plasterki.
  5. Gdy kasza będzie miękka, zdejmij z ognia i dodaj miód.
  6. Przełóż gotową jaglankę do miseczek.
  7. Udekoruj kawałkami jabłka, jagodami oraz morwą i posiekanymi orzechami.

Podobne przepisy

Batoniki śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Kaczka w sosie czekoladowo – pomarańczowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Kaczka w sosie czekoladowo – pomarańczowym

Kakaowe lody chia na patyku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe lody chia na patyku

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Przepis
Średni Do 1 godz
Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Kakaowy „sernik” jaglany

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowy „sernik” jaglany

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!