1

Składniki

3 Łyżeczki
ingridient
Kakao DecoMorreno
100 Gramów
Kasza jaglana
400 Mililitrów
Mleko kokosowe
2 Łyżki
miód
1 Łyżka
jagody goji
1 Garść
Suszona morwa biała
3 Łyżki
Orzechy laskowe
2 Sztuki
jabłka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przelej kaszę jaglaną bieżącą wodą.
  2. Do garnka wlej mleko kokosowe, dodaj kaszę oraz kakao.
  3. Gotuj pod przykryciem, mieszając co jakiś czas.
  4. Jabłka pokrój w plasterki.
  5. Gdy kasza będzie miękka, zdejmij z ognia i dodaj miód.
  6. Przełóż gotową jaglankę do miseczek.
  7. Udekoruj kawałkami jabłka, jagodami oraz morwą i posiekanymi orzechami.

Podobne przepisy

Świąteczne kakaowe trufle jaglane ze skórką pomarańczową

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świąteczne kakaowe trufle jaglane ze skórką pomarańczową

Batoniki śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Domowa czekolada

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowa czekolada

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Fit ciasteczka owsiane z jagodami goji

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fit ciasteczka owsiane z jagodami goji

Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Przepis
Średni Do 40 min
Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Kaczka w sosie czekoladowo – pomarańczowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Kaczka w sosie czekoladowo – pomarańczowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!