Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pomysł na zdrowe, bezmięsne śniadanie lub niskokaloryczny podwieczorek - jaglanka z morwą białą, jabłkami, jagodami goji i orzechami laskowymi. Przepis odpowiedni dla kuchni wegańskiej oraz bezglutenowej.
3 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
400 | Mililitrów |
Mleko kokosowe
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
1 | Łyżka |
jagody goji
|
|
1 | Garść |
suszona morwa biała
|
|
3 | Łyżki |
Orzechy laskowe
|
|
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |