Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zamiast nieśmiertelnych kanapek na śniadanie polecam jabłkowe racuchy.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.3 | Kostki |
masło
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
5 | Sztuk |
jabłka
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |