Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto biszkoptowe z jabłkami i miętą, czyli zapachy jesieni. Ciasto świetnie sprawdzi się do niedzielnej, popołudniowej herbaty.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Szklanki |
Skrobia ziemniaczana
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
jabłka
|
|
20 | Sztuk |
mięta
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |