Jabłka z majerankiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Jabłka z majerankiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975822354.jpeg&w=3840&q=75)
Dodatek na gorąco, za który moje dziecko wręcz przepada. Podaje go zazwyczaj do kotletów drobiowych.
0
0 / 0
Dodatek na gorąco, za który moje dziecko wręcz przepada. Podaje go zazwyczaj do kotletów drobiowych.
3
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
4 szt. jabłka
2 łyżka majeranek
1 łyżka cukier
Przygotowanie
1
Jabłka obieramy, kroimy w drobną kostkę.
2
Połowę wrzucamy do rondelka z cukrem i odrobiną wody.
3
Gotujemy jakieś 7 - 10 minut. Wsypujemy majeranek i mieszamy.
4
Pod koniec wrzucamy resztę jabłek i gotujemy jeszcze 5 minut.