Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealne na podwieczorek jabłka w cieście. Polecamy ten przepis na szybki i łatwy deser.
0 | Szczypt |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Litr |
olej
|
|
500 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
10 | Gramów |
spirytus
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
4 | Sztuki |
jabłka
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |