Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dla wszystkich miłośników słodkich przekąsek przygotowaliśmy przepis na jabłka pod płatkową kruszonką. Aby przygotować pyszną kruszonkę, wystarczy Ci jedynie mąka tortowa, płatki kukurydziane, cukier i masło.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
jabłka
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
2 | Łyżki |
żurawina suszona
|
|
1 | Łyżka |
orzechy włoskie
|
|
1 | Łyżka |
Cukier brązowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
Kruszonka |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Garść | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
cukier
|
|
70 | Gramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |