0

Składniki

6 Sztuk
jabłka
6 Łyżek
miód pszczeli
5 Dekagramów
rodzynki
5 Dekagramów
orzechy włoskie
5 Dekagramów
żurawina suszona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. W jabłkach wydrążyć gniazda nasienne.
  2. Do środka włożyć orzechy, rodzynki, żurawinę i polać miodem.
  3. Zapiekać w piekarniku około 20 min w 160 st.

Opis

Deser jabłkowy.

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Keks

Łatwy Do 40 min
Keks

Ciastka owsiane z czekoladą

Średni Do 1 godz
Ciastka owsiane z czekoladą

Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Łatwy Do 15 min
Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Grillowane owoce z płatkami

Łatwy Do 1,5 godz
Grillowane owoce z płatkami

Jabłecznik

Średni Do 1 godz
Jabłecznik

Kakaowe musli

Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!