0

Składniki

6 Sztuk
jabłka
6 Łyżek
miód pszczeli
5 Dekagramów
rodzynki
5 Dekagramów
orzechy włoskie
5 Dekagramów
żurawina suszona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. W jabłkach wydrążyć gniazda nasienne.
  2. Do środka włożyć orzechy, rodzynki, żurawinę i polać miodem.
  3. Zapiekać w piekarniku około 20 min w 160 st.

Opis

Deser jabłkowy.

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Batoniki mleczne z Choco Kulkami i suszonymi owocami

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Batoniki mleczne z Choco Kulkami i suszonymi owocami

Keks świąteczny

Przepis
Średni Do 1 godz
Keks świąteczny

Piernik

Przepis
Średni Do 3 godz
Piernik

Keks

Przepis
Łatwy Do 40 min
Keks

WIGILIJNE KLUSKI Z MAKIEM I BAKALIAMI

Przepis
Łatwy Do 1 godz
WIGILIJNE KLUSKI Z MAKIEM I BAKALIAMI

Smażone poduszki drożdżowe z czekoladą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Smażone poduszki drożdżowe z czekoladą

Batony musli z ryżem i żurawiną

Przepis
Średni Do 40 min
Batony musli z ryżem i żurawiną

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!