0

Składniki

1 Kilogram
jabłka
4 Łodygi
cynamon
1 Szczypta
Mielony cynamon
4 Łyżki
miód
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jabłka dokładnie myjemy, wykładamy na brytfankę i dodajemy pokruszone laski cynamonu oraz cztery łyżki miodu z odrobiną wrzątku. Posypujemy szczyptą mielonego cynamonu.
  2. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 30 min.

Podobne przepisy

JOGURT Z PRAŻONYMI JABŁKAMI

Przepis
Łatwy Do 15 min
JOGURT Z PRAŻONYMI JABŁKAMI

Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Karmelowe owoce na czekoladowych świdrach

Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Jaglanka z morwą białą i orzechami laskowymi

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jaglanka z morwą białą i orzechami laskowymi

Jaglany budyń z dżemem z róży

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!