Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Biszkopt najlepiej przygotować dzień wcześniej zaoszczędzi to nam czas na drugi dzień. Zamiast wiórek do posypki możemy użyć skórkę z biszkoptu, która będzie wysuszona i pokruszona. Ciasto jest najlepsze na drugi dzień, ponieważ pierniki przesiąkną jabłkami i ciasto nie będzie zwarte.
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Kilogramy |
jabłka
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.25 | Szklanki |
woda
|
|
0.5 | Szklanki |
wiórki kokosowe
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Piernik
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka agrestowa
|
|
2 | Sztuki |
Fix do śmietany
|
|
3 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna
|
|
1 | Łyżka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |