Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jabłecznik z orzechami- smakuje bardzo dobrze w połączeniu jabłek, orzechów i kruchego ciasta...
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1.5 | Kilograma |
jabłka
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
0 | Litrów |
Ciasto
|
|
0 | Litrów |
MASA:
|
|
0 | Litrów |
MASA:
|
|
200 | Gramów |
masło
|
|
250 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
1.75 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
0.25 | Szklanki |
woda
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
30 | Dekagramów |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |