Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis dla miłośników tradycyjnych słodkości! Klasyczny jabłecznik z kruszonką to niezwykle proste, a zarazem pyszne ciasto, które uwielbiają wszyscy. Wystarczy półtorej godziny, by wyczarować słodką ucztę.
Ciasto: |
|||
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
10 | Sztuk |
jabłka
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
50 | Gramów |
cukier
|
|
Kruszonka: |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |