Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aromatyczny jabłecznik z delikatną masą budyniową i czekoladowym ciastem.
CIASTO KAKAOWE |
|||
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
masło
|
|
125 | Gramów |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
MASA JABŁKOWA |
|||
1.5 | Kilograma |
jabłko
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
100 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
MASA BUDYNIOWA |
|||
2 | Sztuki |
budyń waniliowy
|
|
1 | Litr |
mleko UHT 3,2%
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |