Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jest to bardzo pyszny jabłecznik, ale na zimno... Jest inny niz do tej pory jadaliście...
1.5 | Kilograma |
jabłka
|
|
2 | Szklanki |
Woda gorąca
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka agrestowa
|
|
0.5 | Sztuki |
Margaryna Palma
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka pomarańczowa
|
|
5 | Łyżek |
cukier puder
|
|
4 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
20 | Dekagramów |
Okrągłe biszkopty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |