Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jabłecznik to idealne ciasto na każdą okazję. Uwielbiane przez wszystkich. Nasz przepis urozmaicony jest skórką cytrynową, która dodaje niezwykłego aromatu.
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
1 | Łyżeczka |
skórka z cytryny
|
|
500 | Gramów |
Dżem jabłkowy
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
margaryna zwykła
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |