Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto poprostu rozpływa się w ustach:p
20 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
Skórka pomarańczowa
|
|
1 | Łyżka |
margaryna
|
|
12 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
12 | Dekagramów |
margaryna
|
|
5 | Dekagramów |
rodzynki
|
|
75 | Dekagramów |
jabłko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |