Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Intensywnie czekoladowy tort przekładany puszystą masą z mascarpone z dodatkiem gruszek i borówek.
BISZKOPT CZEKOLADOWY |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
170 | Gramów | ||
![]() |
|||
8 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
260 | Gramów |
cukier
|
|
80 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
BAZA DO NASĄCZENIA CIASTA |
|||
125 | Mililitrów |
woda
|
|
0.5 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
KREM |
|||
500 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
70 | Gramów |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
gruszka
|
|
125 | Gramów |
borówki amerykańskie
|
|
CZEKOLADOWA POLEWA |
|||
90 | Gramów | ||
![]() |
|||
400 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
80 | Gramów |
cukier
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |