Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Danie jest sycące, kolorowe i bardzo delikatne.
4 | Szczypty |
sól
|
|
4 | Szczypty |
pieprz
|
|
6 | Szczypt |
papryka czerwona słodka
|
|
6 | Szczypt |
zioła prowansalskie
|
|
2 | Łyżeczki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Kurkuma
|
|
350 | Gramów |
Filet z indyka
|
|
1 | Szklanka |
ryż biały
|
|
0.75 | Sztuki |
groszek zielony konserwowy
|
|
5 | Łyżek |
śmietana 18%
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |