Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Orientalny indyk z sosem chińskim Łowicz podany z polskimi ziemniaczkami wprowadzi trochę ekstrawagancji do tradycyjnej kuchni.
1 | Sztuka |
batat
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
500 | Gramów |
Filet z indyka
|
|
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
Serek wiejski
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
50 | Gramów |
Sezam nasiona
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
olej
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |