Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bhaji w języku hinduskim to dosłownie "warzywa". Z nich właśnie składa się ta pyszna przekąska kuchni indyjskiej. W skład bhaji wchodzą kolejno: mąka tortowa, chili, cukier, sól, pomidory, jaja kurze, woda, proszek do pieczenia, kolendra i kurkuma.
130 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
chili
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
woda
|
|
1 | Łyżka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kolendra
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Kurkuma
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |