Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Podałem go na romantycznej kolacji przy świecach i dobrym winie swojej wymarzonej kobiecie i sprawdziło się powiedzenie, że przez żołądek do serca, bo teraz ta kobieta jest moją żoną. Polecam naprawdę działa. Z zawodu jestem kucharzem i stąd właśnie ten pyszny przepisik.
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
1 | Szczypta |
oregano
|
|
1 | Szczypta |
nać pietruszki
|
|
50 | Gramów |
mozzarella
|
|
250 | Gramów |
pieczarki
|
|
400 | Gramów |
makaron Lubella
|
|
200 | Gramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Sztuka |
Pierś indycza bez skóry
|
|
2 | Sztuki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |