Imprezowe hot-dogi z kabanosem, ogórkiem konserwowym, cebulą i musztardą
formularz
0
2.4 / 7
Koniec z nudnymi kanapkami na imprezach ! Wypróbuj szybkie hot-dogi na świeżej bułce, z grillowanymi kabanosami, ogórkiem konserwowym i musztardą. Ta prosta i tania przekąska pobije serca Twoich gości i zaspokoi ich brzuchy!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
4 szt. bułki do hot-dogów
4 szt. kabanosy
4 szt. ogórki konserwowe krakus
4 łyżka musztarda
2 łyżka majonez krakus
1 szt. cebula czerwona
Przygotowanie
1
Zgrilluj kabanosy.
2
Bułki przetnij wzdłuż pozostawiając 1 krawędź nieprzeciętą.
3
Wnętrze bułek wysmaruj musztardą wymieszaną z majonezem, ułóż kolejno: kabanosa, ogórka konserwowego pokrojonego w plastry oraz krążki czerwonej cebuli.