Imprezowe hot-dogi z kabanosem, ogórkiem konserwowym, cebulą i musztardą

formularz
Imprezowe hot-dogi z kabanosem, ogórkiem konserwowym, cebulą i musztardą

0

2.4 / 7

Koniec z nudnymi kanapkami na imprezach ! Wypróbuj szybkie hot-dogi na świeżej bułce, z grillowanymi kabanosami, ogórkiem konserwowym i musztardą. Ta prosta i tania przekąska pobije serca Twoich gości i zaspokoi ich brzuchy!

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

4 szt. bułki do hot-dogów

4 szt. kabanosy

4 szt. ogórki konserwowe krakus

4 łyżka musztarda

2 łyżka majonez krakus

1 szt. cebula czerwona

Przygotowanie


1

Zgrilluj kabanosy.

2

Bułki przetnij wzdłuż pozostawiając 1 krawędź nieprzeciętą.

3

Wnętrze bułek wysmaruj musztardą wymieszaną z majonezem, ułóż kolejno: kabanosa, ogórka konserwowego pokrojonego w plastry oraz krążki czerwonej cebuli.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły