Imprezowa deska rozmaitości z ogórkami korniszonami, serem, mango i czosnkowymi tostami z chleba
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
formularz
![Imprezowa deska rozmaitości z ogórkami korniszonami, serem, mango i czosnkowymi tostami z chleba](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975828704.jpeg&w=3840&q=75)
Doskonały przepis na imprezową deskę rozmaitości, która sprawdzi się podczas przyjęcia! Idealny balans między ogórkami korniszonami, serem, mango, melonem i tostami czosnkowymi.
0
5 / 1
Doskonały przepis na imprezową deskę rozmaitości, która sprawdzi się podczas przyjęcia! Idealny balans między ogórkami korniszonami, serem, mango, melonem i tostami czosnkowymi.
9
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
10 szt. ogórki korniszony z chilli krakus
10 szt. ogórki korniszony z czosnkiem krakus
6 szt. kromka chleba
250 g pomidorki koktajlowe
120 g ser grana padano
300 g melon
1 szt. mango
2 szt. ząbek czosnku
2 łyżka masło klarowane
Przygotowanie
Czosnek sprasuj, połącz z masłem i wysmaruj kromki chleba.
Chleb wstaw do piekarnika nagrzanego na 180 stopni C i piecz przez około 10 minut.
Na desce wyłóż ogórki korniszony z czosnkiem i chilli, pokrojone w słupki mango, kulki melona powstałe z wycięcia łyżeczką do wykrawania, plastry sera, pomidory koktajlowe oraz czosnkowe tosty.