Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polewa jest lśniąca, lekko elastyczna, zastyga ładnie, ale daje dużo czasu na dokładne rozsmarowanie, nie tworzą się smugi, nie brudzi palców przy jedzeniu i nie kruszy się przy krojeniu ciasta. Idealna.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
ŻELATYNA
|
|
60 | Gramów |
masło
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |