Hot-dog z pastą i warzywami
maspexdigital
0
0 / 0
0
Hot-dogi to świetna alternatywa dla kanapek. Przygotujesz je w kila minut a efekt zachwyci nawet najmłodszych. Chrupiąca bułka, kiełbaska i pełno warzyw to idealne połączenie.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
4 szt. bułka do hot-doga
4 szt. kiełbaski wieprzowe
4 łyżka czerwona kapusta
1 szt. pomidor
2 łod. sałata rzymska
4 szt. rzodkiewka
Przygotowanie
1
Piekarnik nagrzać na 180 stopni.
2
Kiełbaski położyć na kratce w piekarniku i piec przez 4-5 minut.
3
Piekarnik wyłączyć i włożyć bułkę, podgrzać około 2 minuty.
4
Bułkę przeciąć, z obydwu stron posmarować pastą, dodać kiełbaskę i drobno pokrojone warzywa.