Hot dog w 3 odsłonach

Kotlin

Nie jedna, a aż trzy wersje amerykańskiego hot doga, które przypadną do gustu każdemu. Puszysta bułka i delikatna parówka w połączeniu z ketchupem oraz dodatkami, które przełamują smak. Przed Wami trzy wersje kultowego amerykańskiego dania.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
b/d
Białka
b/d
Węglowodany
b/d
Tłuszcze
b/d
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Nie jedna, a aż trzy wersje amerykańskiego hot doga, które przypadną do gustu każdemu. Puszysta bułka i delikatna parówka w połączeniu z ketchupem oraz dodatkami, które przełamują smak. Przed Wami trzy wersje kultowego amerykańskiego dania.
16
Składniki
20 min
Przygotowanie
Składniki
3 porcje
Wersja 1
1 szt. bułka do hot dogów
1 szt. parówka
1 szt. ketchup kotlin łagodny
Wersja 2
1 szt. bułka do hot dogów
1 szt. parówka
1 szt. plaster boczku
1 szt. ogórek konserwowy
15 g cebulka prażona
1 szt. ketchup kotlin pikantny
Wersja 3
1 szt. bułka do hot dogów
120 g mięso mielone
0.50 szt. cebula biała
20 g kiełki słonecznika
10 g parmezan tarty
80 g ketchup kotlin łagodny
1 szt. olej do smażenia
Przygotowanie
Wersja 1: Parówkę przysmaż na patelni. Wyłóż parówkę na bułkę. Całość polej ketchupem.
Wersja 2: Parówkę zawiń w plaster boczku. Przysmaż parówkę z boczkiem na patelni. Wyłóż parówkę na bułce, dodaj pikle, prażoną cebulkę i ketchup.
Wersja 3: Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na oleju. Dodaj mięso mielone, podsmaż. Dodaj ketchup Kotlin, wymieszaj. Na bułkę do hot doga wyłóż ulubione kiełki, np. słonecznika. Wyłóż gotowy farsz z patelni. Posyp hot doga startym parmezanem.
Wideo z przygotowania przepisu
Wartości odżywcze na porcję
Energia
b/d
Białka
b/d
Węglowodany
b/d
Tłuszcze
b/d
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.