Hiszpańska pomidorówka
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Hiszpańska pomidorówka](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976609528.jpeg&w=3840&q=75)
Aromatyczna i pożywna zupa pomidorowa z ryżem.
0
0 / 0
Aromatyczna i pożywna zupa pomidorowa z ryżem.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 łyżecz. bazylia
1 łyżecz. przyprawa typu vegeta
2 szt. kostka rosołowa
3 szt. pomidor
4 łyżka śmietana 12%
20 dag. ryż biały
0.50 szt. włoszczyzna krojona w paski mrożona
Przygotowanie
1
Wodę zagotować z dwoma kostkami rosołowymi. Dodać pokrojona włoszczyznę i pogotować 15 minut. Potem wsypać ryż i przyprawić do smaku. Na końcu wlać zmiksowane całe, świeże pomidory. Na talerzu polać śmietaną i posypać bazylią.