0

Składniki

100 Gramów
Krakersy
50 Gramów
kapary
1 Sztuka
Sardele
1 Sztuka
Ser brie pełnotłusty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Koreczki w kształcie helikopterów. Ser pokroić na małe kawałki. Nabijać na wykałaczkę w kolejności: kaparek, podłużny krakers, 1/2 sardeli, krakers, ser. Smacznego

Opis

Eleganckie, smaczne koreczki.

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!