0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
4 Sztuki
pierś kurczaka
1 Sztuka
Panierka do kurczaka
1 Sztuka
pomidor
4 Sztuki
Bułki kajzerki
6 Łyżek
majonez
4 Łyżki
ketchup
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Każdy z kotletów leko ubijamy przez folię spożywczą. Solimy i pieprzymy z obu stron. Każdy kotlet obtaczamy w panierce i
  2. smażymy na złoto. Bułki przekrajamy na połowę. Na każdą połówkę kładziemy kotlet, polewamy majonezem i ketchupem.
  3. Kładziemy plaster pomidora i składamy bułkę. I mamy szybki sposób na domowe hamburgery.

Opis

Hamburgery drobiowe

Podobne przepisy

Pita z grillowanym kurczakiem

Łatwy Do 1 godz.

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz.

Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Łatwy Do 1 godz.

Lasagne warzywna

Łatwy Do 1 godz.

Makaron w sosie pomidorowym z tuńczykiem i kaparami

Łatwy Do 40 min.

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Łatwy Do 40 min.

Spaghetti bolognese

Łatwy Do 40 min.

Spaghetti Lubella Pełne Ziarno z boczkiem i chili

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!