Example thumb
0

Składniki

1.5 Szczypty
sól, pieprz
6 Sztuk
pierś kurczaka
1.5 Sztuki
Panierka do kurczaka
1.5 Sztuki
pomidor
6 Sztuk
Bułki kajzerki
9 Łyżek
majonez
6 Łyżek
ketchup
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Każdy z kotletów leko ubijamy przez folię spożywczą. Solimy i pieprzymy z obu stron. Każdy kotlet obtaczamy w panierce i
  2. smażymy na złoto. Bułki przekrajamy na połowę. Na każdą połówkę kładziemy kotlet, polewamy majonezem i ketchupem.
  3. Kładziemy plaster pomidora i składamy bułkę. I mamy szybki sposób na domowe hamburgery.

Opis

Hamburgery drobiowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!