0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
4 Sztuki
pierś kurczaka
1 Sztuka
Panierka do kurczaka
1 Sztuka
pomidor
4 Sztuki
Bułki kajzerki
6 Łyżek
majonez
4 Łyżki
ketchup
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Każdy z kotletów leko ubijamy przez folię spożywczą. Solimy i pieprzymy z obu stron. Każdy kotlet obtaczamy w panierce i
  2. smażymy na złoto. Bułki przekrajamy na połowę. Na każdą połówkę kładziemy kotlet, polewamy majonezem i ketchupem.
  3. Kładziemy plaster pomidora i składamy bułkę. I mamy szybki sposób na domowe hamburgery.

Opis

Hamburgery drobiowe

Podobne przepisy

Świderki z kurczakiem, granatem i sosem tysiąca wysp

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świderki z kurczakiem, granatem i sosem tysiąca wysp

Pita z grillowanym kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pita z grillowanym kurczakiem

Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Kurczę pieczone

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Kurczę pieczone

FUSILLI CON POLLO E BROCCOLI

Przepis
Łatwy Do 40 min
FUSILLI CON POLLO E BROCCOLI

Zupa porowa z ziemniakami i chrzanem

Przepis
Średni Do 1 godz
Zupa porowa z ziemniakami i chrzanem

Kaszotto z kurczakiem, marchewką i groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Kaszotto z kurczakiem, marchewką i groszkiem

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!